Gratis advies? Bel: 0341-411939
SBS6 - Wie goed doet - Scootmobiel cadeau aan meisje haar oma
Met een PGB uw eigen scootmobiel

Inklapbare scootmobiel

Zoekt u een scootmobiel voor mee op reis, in de auto of op vakantie? Kies dan voor de inklapbare scootmobiel van Scootmobiel Center Nederland. Onze inklapbare scootmobiel is 1-2-3 opvouwbaar en past in vrijwel iedere achterbak. U kunt kiezen voor een inklapbare scootmobiel met 3- of 4 wielen en een actierdius tot maximaal 30 kilometer.

Bekijk alle Modellen

Inklapbare scootmobiel kopen?

Wilt u een inklapbare scootmobiel kopen? Bespreek niet alleen uw wensen met de adviseur maar probeer ook welk model het beste bij u past. Onze Beau Bateau Traveller rijdt heerlijk in de Limburgse heuvels en presteert daar zeer goed. Bent u op zoek naar een inklapbare scootmobiel met groot draagvermogen? Kies dan voor onze VB10 Shopper, deze inklapbare scootmobiel heeft een draagvermogen tot max. 140 kg. Bel 035 - 88 77 666 voor een gratis proefrit aan met onze adviseur en probeer verschillende modellen. Zo kunt u snel en gemakkelijk de juiste inklapbare scootmobiel kopen.

Ontdek het Comfort

Inklapbare scootmobiel tweedehands

Kiest u liever voor een inklapbare scootmobiel tweedehands? Let dan goed op de accu of vraag of er nieuwe accu’s in kunnen. Garantie met een tweedehands inklapbare scootmobiel is er vaak niet of nauwelijks, dus bespreek alle mogelijkheden met onze adviseurs. Wilt u een inklapbare scootmobiel die u u gemakkelijk meeneemt op reis of in de auto? Kies dan voor de inklapbare scootmobiel van Scootmobiel Center Nederland.

Bekijk hier het assortiment inklapbare scootmobielen en probeer welke model het beste bij u past