Uw scootmobiel

Uw scootmobiel

Wilt u zelfstandig naar het park, een boodschapje doen of wandelen met de hond? U rijdt al een scootmobiel v.a. € 495,-. U kunt een gratis proefrit maken op onze scootmobielen die loopsnelheid, fietssnelheid of beide hebben. Daarnaast beschikken onze scootmobielen over hydraulische vering, comfortabele stoelen en een rond deltastuur. Zoals Wikipedia.org al zegt, is de scootmobiel veel ontwikkeld.

Probeert u liever een ander model, wat er niet bij staat? Neem dan contact op met onze adviseurs.

De scootmobiel die bij ú past!

VB40 Classic

De VB40 Classic is een comfortabele 4-wiel scootmobiel met standaard hydraulische vering en verstelbaar stuur zodat u altijd comfortabel op pad kunt.

VB50 Deluxe

De VB50 Deluxe is een stoere 4-wiel scootmobiel met dubbele koplampen, glanzende kappen en hydraulische veringsysteem. De VB50 heeft een topsnelheid van 15 km/u en een actieradius van 50 kilometer.

VB60 Challenger

De VB60 Challenger is de grote broer van de VB40 Classic. De VB60 heeft een topsnelheid van 15 km/u en een actieradius van 60 kilometer. Deze scootmobiel is uitermate geschikt voor de langere afstanden.

VB80 Champion

De VB80 Champion is een robuuste 4-wiel scootmobiel met 2 x 105 ampere accu’s en 1300 kw motor. Deze ruige, maar comfortabele scootmobiel heet de VB80 omdat er geen enkele scootmobiel is die een bereik van 80 km op één acculading belooft en een Topsnelheid van 22 km/uheeft.

VB45 Comfort

De VB45 Comfort is een zeer stabiele 4-wiel scootmobiel met grote luchtbanden en een deltastuur. De grote luchtbanden zorgen voor maximaal rijcomfort als u buiten bent. De VB45 Comfort is ideaal om buiten lange tochten mee te rijden , maar is ook voor korte afstanden een trouwe vriend.

3 wiel scootmobielen

VB 35 Freedom

De VB35 is. De actieradius is 35 km en met 15 km/u heeft de VB35 een iets hogere snelheid dan de gemiddelde 3 wiel scootmobiel.

VB70 Bon Vivant

De VB70 is een elegante scootmobiel met een actieradius van maximaal 70 km en een snelheid van 15 km/u. De VB70 heeft een hogere actieradius dan de gemiddelde 3 wiel scootmobiel en is dankzij het comfortabele design uitermate geschikt voor de langere ritten.

XS Sterling Elite

Veiligheid en betrouwbaarheid staat bij de Sterling Elite² XS hoog in het vaandel. Dankzij de vertrouwde ergonomische wig-wag bedieningshendels biedt de Sterling Elite² XS met de hand/duim bediening veel comfort. De Sterling Elite² XS is de ideale reisgenoot met een maximale snelheid van 15 km/u, waarmee u dage;ijks op pad kunt.

Opvouwbare scootmobielen

VB10 Shopper

De VB10 is de enige opvouwbare scootmobiel in Nederland met luchtbanden. Deze opvouwbare scootmobiel is 1-2-3 te demonteren en ook zo weer in elkaar gezet. De actieradius is 27 km en met 7 km/u heeft de VB10 een iets hogere actieradius dan de gemiddelde opvouwbare scootmobiel.

Beagle

Met de Beagle kunt u heerlijk naar het park, museum of boodschappen doen. Wilt u lekker op pad? Kies dan voor de Opvouwbare scootmobiel Beagle.

Beau Bateau Traveller

Dit is een opvouwbare scootmobiel, die bestaat uit 5 delen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren met diverse mogelijkheden om de mobiel zo aan te passen dat u er perfect op zit. De kleine afmetingen maken het mogelijk om binnenshuis goed te navigeren, terwijl dit type ook buiten de deur een kei is.

Road Devil Traveller

De Road Devil is een inklapbare scootmobiel en bestaat uit 3 delen. 1-2-3 tsjak en uw scootmobiel is weer uit de achterbak. Met de Road Devil komt u overal en bent u met slechts 3 stappen weer klaarom op pad te gaan. De kleine afmetingen maken het mogelijk om binnenshuis goed te navigeren, terwijl onze Road Devil ook buiten de deur een kei is.

Speciale scootmobielen

4WD scootmobiel – Big Time

De 4WD scootmobiel Big Time is de enige Four Wheel Drive Scootmobiel van Nederland! Onze 4WD Big Time is voor ieder terrein geschikt. Het luxe dasboard met notenhouten uitstraling geeft u het gevoel dat u de koningop de weg bent!

VB 100 Flag Ship

De Scootmobiel Flag Ship is een overdekte scootmobiel die voor ieder seizoen geschikt is. Deze overdekte scootmobiel heeft afneembare deuren voor de zomer en ruitenwissers voor de winter. De actieradius is 50 km en met 15 km/u kunt u tijdens het rijden volop van de omgeving genieten.

Duo Scootmobiel 2Gether

Met onze Duo scootmobiel kunt u weer samen op pad! Scootmobiel Center Nederland biedt een comfortabele scootmobiel voor 2 personen met vele extra services.Deze scootmobiel is demontabel in 5 delen.

Overige modellen – Grootste assortiment

Naast de modellen hierboven bieden we een ruim assortiment Tweedehands 3- en 4-wiel scootmobielen van de merken Pride, Shoprider en Freerider. Scootmobiel Center Nederland kan u op deze manier altijd een maatoplossing bieden.

Een scootmobiel maakt het lezen makkelijker net zoals Verbouwkosten.com dat bij je huis doen want u hoeft niet meer te schilderen. Met een HRDLPN.nl met gps kunt u de snelheid exacter meten dan de teller aangeeft op een scootmobiel.