Uw scootmobiel

Wilt u zelfstandig naar het park, een boodschapje doen of wandelen met de hond? U kunt een gratis proefrit maken op onze scootmobielen die loopsnelheid, fietssnelheid of beide hebben. Daarnaast beschikken onze scootmobielen over hydraulische vering, comfortabele stoelen en een rond deltastuur.

De scootmobiel die bij ú past!

VB10 Opvouwbare scootmobiel
De VB10 is de enige opvouwbare scootmobiel in Nederland met luchtbanden. Deze opvouwbare scootmobiel is 1-2-3 te demonteren en ook zo weer in elkaar gezet. De actieradius is 27 km en met 7 km/u heeft de VB10 een hogere actieradius dan de gemiddelde opvouwbare scootmobiel. De VB10 heeft een rond Delatastuur, is iets groter en voelt daarom steviger en stabieler aan als u erop zit. De VB10 is een geschikte middenmaat tussen de vouwscootmbiel en de vaste scootmobiel.

VB 40 Classic
De VB 40 Classic is een comfortabele 4-wiel scootmobiel met standaard hydraulische vering en verstelbaar stuur zodat u altijd comfortabel op pad kunt.

VB 45 Comfort
De VB45 Comfort is een zeer stabiele 4-wiel scootmobiel met grote luchtbanden en een deltastuur. De grote luchtbanden zorgen voor maximaal rijcomfort als u buiten bent. Het deltastuur biedt u optimale controle over de scootmobiel en heeft meer houvast dan een “regulier” scooterstuur. De VB45 Comfort is ideaal om buiten lange tochten mee te rijden , maar is ook voor korte afstanden een trouwe vriend. De afmetingen van de scootmobiel zijn relatief klein waardoor je er gemakkelijk mee de winkels in kunt om boodschappen te doen. De brede voorkap biedt u extra beenbescherming. Wilt u weer naar buiten? Kies dan voor de VB45 Comfort!

VB 50 Deluxe
De VB 50 Deluxe is een stoere 4-wiel scootmobiel met dubbele koplampen, glanzende kappen en hydraulische veringsysteem. De VB 50 heeft een topsnelheid van 17 km en een actieradius van 50 kilometer.

VB 80 Champion
De VB 80 Champion is een robuuste 4-wiel scootmobiel met 2 x 100 ampère accu’s en 1300 kw motor. Deze ruige, maar comfortabele scootmobiel heet de VB 80 Champion omdat er geen enkele scootmobiel is die een bereik van 80 km op één acculading belooft. De VB 80 Champion heeft naast een uniek veringsysteem, extra verlichting, Ø38 cm luchtbanden en Bull Bars een snelheid van 21 km/u. Wilt u zich de Kampioen voelen? Vraag een gratis proefrit op de VB 80 Champion aan!

Beau Bateau Traveller – Opvouwbare Scootmobiel
Bent u op zoek naar een compacte, maar veilige opvouwbare scootmobiel? Kies dan voor de Beau Bateau Traveller of de Beau Bateau Deluxe. Beide zijn comfortabele opvouwbare scootmobielen waarmee u veilig op pad kunt. De standaard versie heeft een actieradius van 16 km en de Deluxe heeft een actieradius van maarliefst 21 km. Tevens is de Deluxe versie de enige scootmobiel met Delta stuur, wat voor maximale controle en comfort zorgt.

Speciale scootmobielen

Scootmobiel Flag Ship
De Flag Ship is ideaal voor elke seizoen. ’s Winters heeft u de optie tot verwarming en zomers maakt u gemakkelijk gebruik van de afneembare deuren waardoor u de wind door uw haren voelt wapperen. Deze overdekte scootmobiel is niet zomaar het Vlaggenschip van Scootmobiel Center Nederland, want de scootmobiel is verkrijgbaar met verwarming en als 4-Wheel Drive. De Scootmobiel Flag Ship is uw trouwe reisgenoot in elk seizoen.

Duo Scootmobiel – 2Gether
Met de Duo Scootmobiel 2Gether kunt u weer samen op pad! Onze Duo scootmobielen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Met de Duo Scootmobiel van Scootmobiel Center Nederland heeft u maar één bestuurder nodig om samen erop uit te gaan.

Overige modellen
Naast de modellen hierboven bieden we een ruim assortiment 3- en 4-wiel scootmobielen van de merken Pride, Shoprider en Freerider.